Вс1 прийд1ть до Отця

Дні летять. Ми живемо в гріху,
Вдалині від Отця, від любові;
І їмо нашу їжу гріховну, гірку,
Не цінуєм Христової крові,

Що за кожного з нас пролилась,
Щоб омити, очистить, звільнити
Від гріхів.Бог так любить всіх нас,
Щоб могли ми Йому лиш служити.

Хто не знає Отця, всі прийдіть
До любові Його і до світла;
Його милість і ласку прийміть,
Яка ніжна, свята і привітна.


Рецензии
Да вы правы люди не ценят жертвы Христа.

Левиа   27.03.2011 20:56     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.