Колискова

Спи, моє сонечко
Янголе й кров
Сон у віконечко
Нишком пройшов

Спи, моя радосте
Зорі яскравії
Віршики бАрвисті
Встелять на вії

Спи, мій милесенький
Зорі чатують
Сон твій тихесенький
Пильно вартують

Спи, Іллє-янголе
А я помолюся
Золотку рідному
Щастя спрошуся

Сили й наснаги
Піти по життю
На це я уваги
У Бога прошу

Спи ж ти, мій сину
В безпеку повитий
Шаленої сили
Мами молитва


Рецензии