Кожна деталь повинна...

Кожна  деталь повинна відповідати державним стандартам стояти мертво на своєму місці або рухатись назад-вперед вліво-вправо чи вгору-вниз, якщо нам так треба чи обертатись якщо вона колесо.
Рухатиме колесо ядерна чи електрична  енергія, нафтопродукти. Вугілля, кінські або людські сили в залежності від рівня матеріального розвитку суспільства.
Всі зайвості, красивості, заокруглення, гострі кути, удосконалення, нововведення розцінюватимуться як потенційно небезпечні відхилення від норми і потраплять у компетенцію наждачних інструментів.

Наша пісня має литися
З горл мільйонів у вуха мільярдів.
Наявні нестандартні голоси
Розцінюватимуться як хвороби горла
І лікуватимуться горлорізанням.

Кожен член суспільства має мертво стояти на своєму місці рухатися назад-вперед   вгору-внизчи вліво-вправо,  якщо нам так треба  бездоганно виточувати своє коліщатко  шпундик  поему вихованця і дивитися вперед тільки вперед тільки вперед на те що ми йому показуємо.
Красивості, перепади настрою, вільні думки, сторонні вирази обличчя розцінюватимуться як соціально небезпечні прояви патопсихології і потраплять у компетенцію органів наждачних інструментів.
А  щоб у когось не виникло сумніву в духовності нашого суспільства, ми все це можемо пофарбувати.
Наприклад, червоним.




***


Рецензии