Сублiмацiя душi

Вірші - думки  мої,
така собі сублімація.
Оголення душі,
а інколи абстракція.

Я відокремлююсь,
Відволікаюся від інших
Сьогодні я не впевнена,
але було і гірше.

Про що конкретно я пишу?
адже це все абстракція…
себе в собі душу…
моя сублімація...


Рецензии