Я так хочу тобi написати листа...

Я так хочу тобі написати листа,
Та в усмішці твої уявити вуста...
Я так хочу тепло їх та ніжність відчути,
На хвилинку про те, що не поряд, забути...

Я так хочу побачити погляд далекий,
Мов із вирію вже повернулись лелеки...
Щоб зігрітись в обіймах та ласці твоїй –
Я так хочу у світ заколисаних мрій...

Пам’ятатимеш щирість в моєму вірші –
Я так хочу відвертості, що на душі...
Це не примха моя... лише думка проста,
Дуже хочу тобі написати листа...

25/01/11


Рецензии