Весна iде

Із першим криком журавлів
На лебединих крилах
Спішить, летить весна до нас –
Така привітна й мила.

Розтанув сніг, біжать струмки,
Вже сонце пригріває.
І розпускаються бруньки –
Все знову розквітає.

І знову білі полетять
Додолу, мов пушинки,
Як відцвіте вишневий сад,
Пелюсточки – сніжинки.

Укриють землю, ніби сніг,
Вишневим цвітом білим.
Весна летить, весна іде,
Крокує білим світом!


Рецензии
Вдихнули весняний настрій!
Дякую!

Ольга Глапшун   25.03.2011 00:04     Заявить о нарушении