Чи хлiб нiжки мае?

Приїздить з села дитина
Й матусю питає:
- Скажи мені правду, мамо,
Чи хліб ніжки має?

Мати ніжно посміхнулась
І відповідає:
- Що ти кажеш, мій синочку,
Хліб ніжок не має!

- А чому ж тоді бабуся,
як пече хліб зранку,
Каже: хліб по хаті ходить –
Чути аж на ганку?


Рецензии
Ох... Такое б сразу в детскую книжечку с картинками и к нам на книжную полку!

Ядвига Ясенева   25.03.2011 09:44     Заявить о нарушении