З днем народження брата

У цей день ти народився,
Появився в грішний світ...
Наш Господь з небес дивився
Й по житті тебе Він вів.

Нам здавалось,що живемо
Просто так, як самі хочем.
Та від нас Свої щоденно
Не відводив наш Бог очі.

А тепер же Божі діти
Ми по милості Господній,
Разом будемо радіти,
Що врятовані з безодні.

В день твій хочу побажати
Всіх благословінь Господніх.
Вдячна, що у Христі брата
Маю я тебе сьогодні.

Хай Господь все твоє серце
Аж по вінця наповняє
Божою любов"ю зверху,
Що ніколи не згасає.

Тільки милість, Божа воля
Хай в житті будуть твоєму;
Хай всміхнеться тобі доля
Також у житті сімейнім.

Вір! В твоїм житті розставить
Бог усе на своє місце.
Ще бажаю, щоб ти славив
Бога всим життям і в пісні.

Слава Господу!Осана!
Алілуя! Честь! Хвала!
Божа любов всім нам дана
Через Господа Христа!


Рецензии