Н1що не може в1длучити в1д Христа

Чорнобиль...Тінь його кругом вита.
Убите тіло атомом, але душа жива.
Страждають діти і дорослі, та
Є пекло й є з Христом життя.

У Царстві Божім душі всіх малих дітей.
Але куди душа дорослих йде?
Якщо у серці жив ти без Христа,
То в пекло вибрав сам собі ти шлях.

І ні Чорнобиль, ні атомна війна
Не зможуть відлучити від Христа
Ту душу, що служила Богу.
Ця істина єдино-правильна й проста.


Рецензии