Егоiзм
Щоб ти сів у велике і лагідне крісло,
Щоб ти скинув важкі і незручні чоботи,
І лампу старим абажуром завісив.
Я хочу піти з тобою у гори.
Я хочу співати пісні у наметі.
Щоб щастя летіло метеликом вгору.
Чи здійснити круїз на Луну у ракеті.
Я хочу летіти з тобою над морем.
Щоб далеко внизу нас вітали дельфіни.
Щоб ми щастя цінили й мирилися з горем.
Щоби зникли Марго, Каті, Маши й Аліни.
Я хочу завжди бути поряд, так хочу!
Я хочу з тобою скарбниці знайти.
Я хочу, я хочу, я хочу, я хочу...
Вибач. Я не спитала. Чого хочеш ТИ?
Свидетельство о публикации №111032406270