Доки ще...

Доки ще
Долатимемо
Мури снів
Крізь тумани
Наших імен
Доки ще
Писатимемо
Про те
Що ми разом
Доки ще
Янголи-Демони
Розгортатимуть
Сувої наших життів
І перешіптуватимуться
Поза нашими спинами
Коли вже
Й тіні наші
Кохатимуться
Разом з нами

22. IX. 2004 р.


Рецензии