Човен наших надiй...

Човен наших надій
З берега небуття
Аж до берега потойбіччя
Тихо за водою спливає
Ми в тім човні
Новонародженими немовлятами
Долоньками тулимося
Бо ж лінія долі й кохання
На двох
Одна
……………………
У цій круговерті
Віднайти
Тебе хочу

06. II. 2004 р.


Рецензии