сумую...

Сьогодні цілий день,
Я слухаю улюблених пісень -
твоїх...і думаю про тебе...
Але, мабуть, тобі не треба...

Я так сумую, знаєш?
На дворі сонечко, весна,
Від мене очі ти ховаєш,
Тобі не сумно, ти не сам...

Набатом б'є у скронях:
Сьогодні сумно-одиноко,
І холодно долоням...
Забув! - думки як током.

Мені тебе не вистачає,
Як би ти тільки знав...
Та ні, я не кохаю...
Ти просто в серденько запав...


Рецензии