Пройшла та мить i час пройшов...

Пройшла та мить і час пройшов,
І серце повне жалю...
Ти не лишився й не пішов -
Ти просто зник, на хвилю!

Хвиля пройде - ти знову тут,
І я не впізнаю себе...
Колись ти звільнишся від пут -
А я чекатиму тебе.

Пройшов і день, і рік пройшов,
Все зупинилося без жалю...
Усе пропало й ти пішов -
Любов лишилася на хвилю.

Всього на хвилю!.. Лиш одна
Я пожалію знов тебе...
Колись я буду не сама...
Тепер - чекатиму себе.
2008р.


Рецензии