Загадки Aсортi - 1

Під воду з ним пірнаємо,
На спину одягаємо.
Має два балони, шланг.
Зветься пристрій…

Зазвичай він двоколісний,
 А буває – триколісний.
Вправо, вліво і вперед
Нас везе…

В нього зубчики рівненькі:
Є густі, а є ріденькі.
Гладить, наче промінець
Нам волосся…

Він гвіздочки забиває,
Металевий «носик» має.
Як почуєш: цок, цок, цок -
Це працює….

Якщо його у руки брати,
То обережно слід тримати!
Як попросиш щось «відріж»,
Допоможе в цьому…

Є зелений, жовтий, сірий,
Є коричневий і білий…
Розмалюють папірці
Кольорові…

В руку ми його беремо
І старанно добре мнемо.
Він м’який зі всіх сторін.
Зліпить все нам…

Він  на відстань не зважає,
З ким попросиш – з тим з’єднає.
Як почуєш звук-рингтон
Треба брати…

Він продукти зберігає,
Їжу в холоді тримає.
Є у ньому морозильник.
Зветься диво…

В руку ми її візьмемо
І писати розпочнемо.
Буква, риска, закарлючка…
Їх напише спритно…

Відповідь: акваланг, велосипед, гребінець, молоток, ніж, олівці, пластилін, телефон, холодильник, ручка.


Рецензии
Наталья, большое СПАСИБО за новые загадки!

Юрий Чистяков   24.03.2011 09:14     Заявить о нарушении
Пожалуйста))))))

Наталья Гуркина 2   24.03.2011 15:51   Заявить о нарушении