Божев льна

Я блукала сама по квітучих садах
Я шукала тебе, я шукала себе
Я вдихала таємний нічний аромат,
Що весняная ніч нам на землю несе
Я кружляла сніжинкою поміж білих дерев
Я купалася в морі нічних пелюсток
Я ловила руками коштовні зірки
Я із місячних променів сплітала вінок
Говорила з деревами я про любов,
А вони мене слухали й хитали гіллям
Я всміхалась і плакала знову і знов
Я жила загадково своїм власним життям
Божевільня я? Так, та мені всеодно
Я іду на вогонь, я іду навмання
Розмовляю з собою - із своєю душею
Я живу, я люблю, я дивую щодня


Рецензии