Любов

Вона в садах чарівних, дивних квітах
Вона у синьому, бушуючому морі
Вона в блакитному, пухкому небі
Вона в великому, безкрайому просторі
Вона - це лиш промінчик сонця
Вона - це лиш дощу краплина
Вона - це співі солов'їні, чудні
Вона - це посмішка дитини...
Вона живе і кличе, і дурманить
Вона дає життя - вона Богиня
Вона тебе самотнім не залишить
Вона твоєї долі берегиня...
Шукай її, тримай її у серці
Даруй усім-усім навколо тебе,
Адже нема дорожче в світі, ніж любов
Отож люби - люби все просто неба...


Рецензии