Залиш св й сл д...

  Залиш свій слід на вікні,
  Його цілувати я буду
  І ніч ту жаданну - ту першу
  Довіку тепер не забуду...
 

Троянда рожева розквітла
Збудила тебе ароматом
І ти став щасливий, сміливий -
Пішов вслід за бажаним садом.
Вело тебе місячне сяйво
До моря, що вабить водою
Де дівчина мила чекала
Готова на все лиш з тобою
А ти не вагався ні трохи
І був ти ласкавим і ніжним,
Зірвав ту троянду тремтливу -
Аромат її був дивовижним
Зірвав, пригорнув аж до серця,
До сильного тіла руками
Слова шепотів про кохання
І пестив її до нестями.
Вона ж квітла - щастя так близько
Чого їй нарешті боятись
Життя все ж коротке і треба
Поки молоді ще, кохатись
І ти відчував це душею,
Ти пив ароматні нектари
Ти пив все до дна й забувся,
Що тебе чоловіком обрали...
Що тобі ту троянду рожеву
Вже пора нареченою звати,
А не лиш зустрічатись ночами,
А не лиш в ліжку спільному спати...
Та тобі не хотілось так рано
З тою квіткою шлюб-життя брати
Ти вже випив нектару солодкого
Можна й іншого ще скуштувати
А вона, що колись розквітала -
Вмить зів'яла, зігнулась, змарніла
Де троянда рожева палала -
Там колючка з шипами згоріла...


Рецензии