Кохання - привид

Що вона казала!
Билась, мов скажена
У своїм коханні
У своїм бутті
Плакала, ридала
Вила навіженно,
Але все ж лишилась
Знов на самоті...
І сердечко мліє
Кров в нім застигає
Та, що парувала
Поряд тільки з ним...
Що вона говорить!
Все в житті минає
І кохання привид
Залишило дим...


Рецензии
Дуже вдячний Вам за ці вірші! Кращого!

Звягинуш Крася Цы   26.07.2011 20:38     Заявить о нарушении