Ми поставили храм. Пiднеслися величнi стiни...

***
Ми  поставили  храм. Піднеслися величні стіни
Над вершинами гір, над країнами і світами.
! не названо Сонця, та з нами його проміння,
І не згадано Слова, та мудрість його – між нами.

Ми поставили храм аж над хмар біло пінний легіт,
До золочених бань не сягають орли з вітрами.
Ми укладені в стіни маленькі брусочки цегли,
Тільки кожна цеглинка себе відчуває Храмом


Рецензии
Зачарована Вашою поезією.
Її не можна начитатися, як не можна напитися джерельної води
під час спраги.
...і це саме те, що є справді - ПОЕЗІЄЮ.

мій уклін,

Брия-Натали   04.07.2011 00:10     Заявить о нарушении