стор ю не перекрутити!

Історію не перекрутити!

Я знов повертаюсь в далеке минуле.
Воно невід'ємне від нас!   
Щоб спогади наші вовік не поснули!
І вірно сприйняти той час!

Вгамуйтесь! Не ждіть! Ми єдина родина!
І не перекручуйте суть.
Історія - наша! І суть в ній єдина!
Народ написав - тому буть!

Тож знайте! Свої стережіте сідниці!
Пригод не шукайте, не жарт!
І якшо в минуле стріляти з рушниці,
 Майбутнє пальне в нас з гармат!


Рецензии
У меня бабушка читала на украинском, хотя в семье сейчас один зять с западной Украины. Уже получил "москальский" паспорт, что привело к "смятению его чувств-с".

Светлана Тахтарова   28.05.2011 10:33     Заявить о нарушении