З тобою...

З тобою і пан, і навіки пропав -
але не відмовлюсь од тебе.
Сіль нашого щастя гірка, мов ропа,
та ж сонячно бризкає небо!

І так мені гарно, і лячно, що вдвох -
чужі, а йдемо, наче рідні,
байдужі до виру пліток і тривог,
весняні душею і літні.

І цвіт благовісний довкола, і цвіт
в очах твоїх милих не гасне.
Гукаю любов'ю на весь білий світ:
"Життя невимовно прекрасне!"

Лише б не спішило, як звук літака,-
поніжило в теплім осонні,
де ти біля мене - ще юна така,
як мрії, як миті безсонні...


Рецензии
Сподобалися, Вячеславе, Ваші ліричні вірші.
Здивована, що в нашому!) Харкові пишуть такою щирою українською мовою.

з повагою,
землячка

Брия-Натали   31.05.2011 23:30     Заявить о нарушении