Добран ч

Сонно схилили стовпи павутини
Дрото-вузлових гірлянд,
Сни до рожевості п'яні та сині
Колії метрами снять.
Плеса калюж перегойдують ночі
Бліді цятки крижані,
Блимають вікна,завісивши очі,
Ловлячи спалах вогнів.
Пахне ванільно-бузковим серпанком
З домішком бензопарфум,
Майже все стихло дивуючись ранком...
Ночі останній тріумф.


Рецензии