Ангел

В свете
Вечерних фонарей
Гулял Ангел
По дорожкам
Парка
Любуясь
Отражением Луны
В лужах...
Хрустели
Под ногами
Льдинки...
Нагулявшись взлетел...
Хлопнули крылья...
Сел на облако
Раскрыл
Свой рюкзачок
Достал
Из него
Сны
И
Пустил кружиться
Над городом...
Одно за другим
Гаснут
Окна домов...
Доброй ночи...


Рецензии