***

Ще не шумить зелений гай!
I не спiвае ще дiброва!
Ще бiлоснiжний в полi край!
Ще не спiвуча весни мова...

Мовчать городи i сади...
Ще не цвiрiнькае подвiр"я!
Невже ж я близько вiд мети,
Де сонцем свiтить моя мрiя?!

Ось-ось! злетяться всi пташки!..
I щастя пiсню заспвiвають!
I радiсть злине пiд дахи,
Де ластiвки гнiздечка мають.

Тодi навiк вiддам свое
Я серце квiточкам долини!
Нехай несуть! несуть вони
Мое кохання до дiвчини!!


Рецензии