Запитання

Вечір надходить,вітер гуляє,
Сонце із ним по небу блукає
З Києвом нишком вони розмовляють,
Де їх шукати ніхто і не знає
Може загадку цю ти відгадаєш?
Може і щезнеш...а може пізнаєш
Чом ти не з ними по хмарах блукаєш..

Чом і не кличуть вони із собою,
Це ж недалеко,це над головою,
Не розумієш ти іх,так і тягнеш
Руку.Поки до неба дістанеш,
Вже й постарієш,посивієш ти,
Та їм би сміятись,що ти не злетиш...


Рецензии