Коханому
Зазирну в глибочінь найдорожчих у світі очей.
Яким трунком, скажи, обпоїти мене удалося?
Затягти у полон зачарованих днів і ночей?
Дивна ніч за вікном. Срібний місяць заплутався в хмарі.
Я в молитві лечу у Небесний Невидимий Храм.
- Боже мій, сохрани! Дай прожити життя наше в парі,
Нашим дітям віддать те, що заборгували батькам.
Свидетельство о публикации №111032106026
Ирина Собишина 24.03.2011 00:59 Заявить о нарушении
Наталя Мазур 24.03.2011 16:52 Заявить о нарушении