Капля
По прозорому віконечку,
Рано... вранці,
Капля катиться смішна.
Вона петляє,затихає,а потім
Донизу
Тонкою смужкою тремтить.
На неї сонце зазирнуло... пригріло
І капельки не стало.
Залишився хвилястій, тусклий слід.
Може ми, як каплі теж?
Може просто сонця гра...
Свидетельство о публикации №111032106024
Тихонова Ярослава-Любовь Вячесла 19.01.2012 14:01 Заявить о нарушении