***

Я благаю тебе, я прошу, зупинись!
Не проси в мене ласки, я прошу не треба.
Просто будь, просто в очі відверто дивись
І знайди оту зірку на обрії неба.
Не питай в мене ніжності, просто з жалю
Не чекай поцілунків, як сонце гарячих.
Не казала тобі, що я палко люблю
І за вчинки твої я тобі не віддячу.
Я благаю тебе не мовчи, говори
Говори, що щасливий, що серце не крає
Заспокой мою душу, втіш мої думки
І нехай тобі пісня прекрасна заграє.
Я благаю, не йди, просто частку залиш
Ту яскраву, тендітну частиночку себе.
Про любов говорити лише щойно облиш,
А як друга любитиму завжди я тебе.


Рецензии