Присвячую анабель

Я не знаю , куди я тікаю...
Я не знаю , куди я біжу...
Я не знаю , що я ховаю...
Я не знаю , що бережу...

Я не знаю , чи Ти ще кохаєш...
Я не знаю , чи тільки мене...
Я не знаю , коли ранок наступить...
Я не знаю , коли ніч ця мине...

Чому мене сонце не гріє ?
Чому небо для мене пусте ?
Чому не вистачає мені сили ?
Чому не можливо змінити все це ?!!
Чому чорно-білі всі квіти ?
Чому чорно-біле життя ?
Чому відсутність кохання ?
Чому веде в небуття ?


Рецензии