Карате

(На украинском языке)

Так сталось — ми не знали
ранiш про карате.
Нового не чекали,
як завжди, iснували,
та, правди нiде дiти,
все думали — не те.

Та ось Штурмiн з'явився,
немовби чарiвник.
Неначе бiла птиця,
злетiв в повiтря вiн,
i розпанахав тишу
орлиний клекiт-дзвiн —
таким вiн залишиться
у пам'ятi повiк.

«Збирайтесь, молодii,
у групи карате!»
Цей заклик ми почули
i кiмоно вдягнули,
i, правди нiде дiти,
подумали: «Це — те!»

             Начало 1980-х гг.


Рецензии