Наклацаю вам фоток, мам!
В ночному клубі танці аж до ранку.
В ночному клубі сяйво райдужне.
Дівчата там такі смазливі.
Біда... мені всього шістнадцать.
Мене з дому не пускають мама з татом.
Ох, батьки, мені охота танцювати.
Вам не зрозуміти нинішніх розваг.
Не пустите мене до ночного клубу,
Втечу я до бабусі, чи до свого друга.
Пустіть батьки мене по - доброму
До ночного клубу. Буду танцювати
Під звуки, які для вас не зрозумілі.
Так каже син.
Ну, що поробиш?
Сьогодення...
Мода нинішнього візеруночка
Подій.
-Ура!Пустили мене батьки до ночного клубу!
Не пью і не курю,дівчат люблю і танці.
Наклацаю вам фоток,мам!
Свидетельство о публикации №111032006979