Життя

                Ж И Т Т Я


Набатом стук серця,
Пульс у скроні,
Життя  на долоні.

Радість і біль,
Горе і щастя,
Життя  прекрасне!

Чуттєвості мить,
Думки стрімкий політ,
Струна в серці ніжно бринить...

Життя брильянт, діамант,
Гранями грає,
Різнобарв’ям   переливає.

Історія свого й  чужого життя,
Як казка, але це дійсне буття,
Стрімке, захоплююче майбуття.

Читаєш сторінки,
Чужої, своєї “судьби”,
Збираєш  квітки пелюстки.

Життя, життя ти рози квітка,
Життя, життя її шипи,
Життя, життя,  ти  щастя збережи.


Рецензии