Слiдом за сонцем

За сонцем слідом я піду блукати
По переплутаних сліпих стежках.
Я буду в темряві шукати
Зірок яскравих у чужих руках.

Я намалюю собі власну казку
І напишу її на тонкому листі.
Я наспіваю собі тихе щастя,
Запам’ятаю кожну його мить.

Я відлічу далеко диким птахом
В безмежньо-синю неба височінь.
Я зникну майже непомітним шляхом
І загублю в минуле всі ключі.

Я розгорнуся в небі білим снігом,
А по землі розвіюся піском.
І я піду, піду за сонцем слідом
Збирати щастя з втомлених квіток.




28.03.2006


Рецензии