Сумнiви

Дивлюсь вперед я і бачу хмари,
А за плечима вирує вітер.
На ліво час від мене тікає,
На право – погляд, сумний і щирий.

Дивлюсь на небо, шукаю сонця.
Вкажіть шляхи, де душа розквітне,
Благаю марно байдужі зорі...
На перехресті згасає світло...


Рецензии