Нагадують

Заплуталася
відмовилася від допомоги
померлих
вони кожен день нагадують
про нескінченні потяги
жовтого "виколи око" кольору

цей світ мовби загорнутий
сон

ступаю на лічені хвилини
здається
гарячі
обпалюють ноги
холодним жовтим кольором

не існує мене в побаченому колись

вітер шмагає
це померлі
нагадують


Рецензии