Обкладинка

Напиши мене
на обкладинці щоденника,
який оберігає твої
найсмачніші почуття 
найпотаємніші думки

я буду існувати
як завжди
на межі між
відритими почуттями
для сгоряння до попелу
сміливими
відредагованими думками
щоб бути зфальсифікованими

буду ловити повштовхи життя
та кожну краплю чорнил,
оберігати засушені квіти
та пелюстки
недарованих слів
бо я на межі
на обкладинці
що поглинає листи

колись вони впадуть
як померлі птахи
тобі до ніг


Рецензии