я не знаю

я не знаю, навіщо серце,
коли воно неспроможне кохати.
я не знаю, навіщо руки,
коли нічого не можеш віддати.
я не знаю, для чого очі,
коли погляд нічого не значить!
я не знаю, чи треба сльози,
коли щоночі плачеш і плачеш...
я не знаю, нутро навіщо?!
жалюгідне, таке, як в інших.
я не хочу бути стандартом,
десь закинутим в мертвій тиші.

2010


Рецензии