Про мови... О языках - на укр яз
Багато мов ти знаєш,
то файна ти людина,
як мову іншу лаєш,
тоді ти як тварина!
Як рідну мову знаєш
й всі мови поважаєш,
розумна ти людина,
земних висот сягаєш!
Грибков Микола.
Свидетельство о публикации №111031906593