В1дкрий серце Христу

Різдвяна ніч святково-чиста.
Сидять у полі пастухи.
Зірки сіяють променисто.
Раптово ангол появивсь.

Все осіяла слава Божа,
Що страх на пастухів напав.
Та ангол відігнав тривогу,
Як Добру Новину сказав,

Щоб не лякались, а раділи-
Спаситель народився в світ;
Що в сповитку знайдуть Дитину,
Що в яслах те Дитя лежить.

Небесне військо появилось
І радісно хвалило Бога.
Серця ж у пастухів зміцнились
І відійшла уся тривога.

"Ходім побачимо,що сталось,
Про що звістив нас Сам Господь!"
Й до Віфлеєму поспішили,
Щоб свідками живими буть

Появи в світ Христа і Спаса,
Спасителя усіх людей.
Не гаючи даремно часу,
Давай і ми туди підем.

Як хлів, відкрийте своє серце-
Христос родився у хліву.
Тож в серці дайте Йому місце
Й воздайте славу ви Творцю.

Він вимете, усе очистить
Геть від гріховного сміття.
Й палацом стане променистим
Все серце, а також життя

Все зміниться, мій любий друже.
Дорога, правда і життя -
Це Сам Христос. Не будь байдужим.
Бог дасть щасливе майбуття.

Я дякую святому Богу,
Що Сина нам Свого послав.
Мене майбутнє не тривожить-
Мені життя Бог вічне дав.


Рецензии