Гулбахор

Гулбахор, омад бахору, лола дар гулзор нест,
Носазои бо сабурон лоики Чаббор нест.
Чашми дил, гар бингарад, мижгон надорад киммате,
Оина дар дасти кур хеч лоики дидор нест.
Ё бахори хуррами, ё ин, ки поизи хазон,
Арзиши умрам кунун хеч лоики бозор нест.
Хар гариберо дуое мушкил осонаш кунад,
Бар Хаёли чуз Худояш ёвару хам ёр нест.


Рецензии