Грошi-вошi

               

     Як же мене це все дістало ,
     Немає спокою в душі...
     І сили наче відібрало ,
     Бентежно й душно тут мені ...
 
                Весь час боротися за гроші ,
                Кричати , бігати , страждать ...
                Це нагадало мені воші..
                Та й жалко їх так лупцювать !! ..
 
      На перший погляд безневинні ,
      Собі тихесенько сидять ...
      Перебирають волосини ,
      Та кров всю випити хотять !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
                Отак і гроші , ці бумажки ,
                Заволоділи геть людьми .
                І люди в " суї " , як букашки ,
                Сидять в грязюці , у багні .....
 
       Вже затягло по самі вуха ,
       Одна розмова кожен день .
       А Бог все терпеливо слуха ,
       І шепчуть Ангели пісень .....

                15.02.11    


Рецензии
Дуже цікаве відношення до грошей. Натхнення і щастя Вам! З повагою, ГРАД.

Дмитрий Град   15.11.2011 21:00     Заявить о нарушении
Дякую , дорогий Дмитре !!!

Я Вам також бажаю творчого натхнення , щастя , здоров"я , радості , і взаємного кохання !!! ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

З посмішками , Агнесска )))

Агнесса Солнечная   15.11.2011 21:09   Заявить о нарушении
На это произведение написано 8 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.