Гармония життя
Як туга розриває серце,
Душа болить, кричить,
Від самоти, журби, біди,
А кров у скроні так с тучить...
Сльоза роси на квітці лілії.
Тремтить, бринить, сіяє...
В промінні сонця, грає,
Алмазом, чистої води блищить.
А думка в голові, набатом,
Звучить, звучить, звучить.
Так щастя хочеться мені,
Аж все в середині горить.
І квітка розцвіла, стала чарівна,
Ароматом радість дарувала,
Красою вабила, звала вона.
До себе ніжно пригортала.
Яка гармонія, багатство у душі,
Коли є щастя, радість у житті,
Та обнімає, огортає всіх воно,
Стає так гарно і щасливо, та тепло.
Свидетельство о публикации №111031903816