Кажуть...
Ти все, що було мрією,
Що не змогло створитись мною.
В тобі моє життя,
В тобі моє щастя,моя доню.
Так часто кажуть нам батьки.
Чи вірно це? Не знаю?
Ми все рівно... інші, далекі...
Ми маємо свої примхливі долі.
Свидетельство о публикации №111031902829