Електронним листом
Пришли мені зіроньку ясну свою.
Я прочитаю слова не журби,
А ніжний малюнок кохання.
Твоя доля далека - для мене розлука.
Ти сердце розкраяла вже давно,
А я поганий швець та маляр.
Малюю лиш іноді... і то для душі.
Пришли мені електронним листом
Розмову про початок весни.
Про розквітлі вишні в саду.
Про те, що розпач минулого згас вже давно.
Про те, що кохання сопілкою грає в раю.
Свидетельство о публикации №111031902391