Маскарад Теней. Сладкий яд - Descending

I

The sun went down and darkness fell

Stars are dancing among the clouds

I see the shadows of my past

Like autumn leaves they’re dying fast

 

Ch:

The shadows praise

Their bloody fest

I won’t forget your ugly jest

My wine is venomous tonight

I drink it up

Descending now

 

II

The sun went down and darkness fell

This world is ruined – Shadows’ Reign

The cup is full of my decay

I see my final moonlight ray


Оригинал

I

Погасло солнце, взошла Луна

Мерцают звезды сквозь облака

Летают тени над Землей

И голос листьев поет со мной

Ch:

Кровавый пир среди теней

Пьяна насмешкою твоей

Залпом выпив сладкий яд,

С пеньем листьев

Отправлюсь в ад

II

Погасло солнце, взошла Луна

Весь мир в руинах, где скорбь и тоска

Я яда кубок подниму,

На Землю тени призову


Рецензии