Шалена ця, нестримана весна...

Диктує день мені твоє ім'я,
нагадує про неминущі стрічі
і таємницям зазира у вічі,
де є любов і є чужа сім'я.

І я не знаю, як тут буть мені,
як рішення третейське відшукати:
гріховне щастя - ніжне і окате -
то поруч, то в туманній пелені.

Хто буде зайвим - ще ніхто не зна:
де ненадійно,там завжди і рветься!
І хто б повідав, як кому озветься
шалена ця, нестримана весна?


Рецензии