М ж нами - кохання чи втрачений рай?
моя ти чи ні?
Непевнесть гойдає
в хисткому човні.
Смієшся очима
й лукаво мовчиш,
мов я - не мужчина,
а спійманий чиж.
Неначе між нами -
ні весен, ні зим,
того, що пізнали,
і чим дорожим.
Прошу лиш, мовчанням
серденька не край:
між нами - кохання
чи втрачений рай?
Свидетельство о публикации №111031808360