Фарби

На жовтому папері чорні літери.
У чорному житті жовтавий сум.
Всі кольори з душі я хочу витерти
і вивільнитись із полону дум.

Блакитно-ніжним дощик водами
всі фарби вимиє, змішавши...
І стане вся душа аж біло-сніговою.
Надовго - назавжди - такою ставши...


Рецензии