Ми безсил1 без Бога

Я люблю Україну-
Мою пісню калиново-солов"їну;
Мій народ український люблЮ,
В Бога щастя для нього молю.

-Боже вічний,живий і всесильний,
Збережи,захисти Україну
Від нещасть, від її падіння,
Від нестримного зубожіння.

Ти лиш, Боже, зумієш підняти;
Всіх любов"ю, теплом обійняти.
Тільки Ти нас поставиш на ноги
І укажеш нам вірну дорогу,

Бо всіх любиш, гріхи всім прощаєш.
Наші нужди найкраще Ти знаєш.
Бачиш наскрізь Ти серце людини,
Знаєш біди моєї країни.

Ми ж повинні прийти в покаянні,
Щоб у світі нам буть не останнім,
Щоб не стати чиїмись рабами
Й не ходити по світу з торбами.

Станьмо ж, люди, усі на коліна,
Перед Богом в молитві схилімось,
У гріхах своїх щиро розкаймось
І серця свої Богу віддаймо.

Ми згрішили усі перед Богом,
Бо шукаємо вихід без Нього,
Бо безбожні всі наші дороги.
Наверніться всі, люди, до Бога.

-Я дорога, і правда, й життя!-
Це слова Ісуса Христа.
В Ньому правда життя, Він- дорога-
І тому ми безсилі без Бога.


Рецензии